O Autoru

Nemanja StamencicVišegodišnje iskustvo u upravljanju projektima Nemanja Stamenčić je sticao u velikim korporacijama i nevladinom sektoru. Njegovo korporativno iskustvo karakteriše rad u četiri najrazvijenije globalne industrije: bankarstvu, naftnoj industriji, informacionim tehnologijama i telekomunikacijama. Sa druge strane, rad u nevladinom sektoru dao je posebnu dimenziju njegovom radu, i pružio mu je priliku da upravljanje projektima posmatra iz potpuno drugačije dimenzije.

Trenutno živi u Saveznoj Republici Nemačkoj, gde upravlja projektima implementacije SAP® softverskih rešenja u kompaniji ECENTA AG. Imao je priliku da uči i postiže rezultate u kompanijama kao što su: Societe Generale, NIS Gazpromneft, HTEC i P3 Communications. Kao student bio je nosilac kampanja i projekata u Studentskoj Uniji Srbije, a jedan je od osnivača pokreta Evropa Nema Alternativu. U preporukama koje je dobijao, njegove kolege istuču njegove veštine komunikacije, istrajnost u postizanju cilljeva, inovativnost, i otvorenost za učenje. Više puta je nagrađivan za profesionalne uspehe i inovativnost u radu.

Studiranjem na Fakultetu Organizacionih nauka Univerziteta u Beogradu gde je diplomirao na odseku za Informacione Sisteme i Tehnologije Nemanja je stekao kombinaciju znanja iz oblasti upravljanja poslovnim sistemima i informacionih tehnologija. Imalac je najprestižnijeg sertifikata u oblasti upravljanja projektima Project Management Profesional (PMP®).

Znanja i iskustva koje je stekao kroz rad i obrazovanje danas deli kroz treninge i savetovanja u oblasti upravljanja projektima, strateškog planiranja, javnog zagovaranja. Kao sertifikovani trener Nacionalnog Demokratskog Instituta, Nemanja razvija i izvodi treninge namenjene profesionacima u raznim oblastima.


Comments are closed.

Back to Top ↑

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On LinkedinVisit Us On Instagram